söndag 24 juli 2011

Lådbilslandet

Idag var vi på Lådbilslandet i Nykvarn för första gången. Kul, var det!




Griståget var roligt tyckte båda tjejerna.




Första gången är det inte så lätt att köra lådbil. Tilde hade inte riktigt koll men det artade sig vart efter. Blicken famåt är nästa steg för henne.



Hoppborgen var nog det roligaste i alla fall.


Saga fick åka karusellen gratis och hon tyckte det var superkul. Skrattade nästan hela färden.


När vi skulle gå ville Tilde tvunget åka ett sista åk på dessa...vad det nu är för något. Alla andra åk var vi tvugna att pusha henne för att hon skulle sätta sig och det blev inte många varv per fordon. Men inte här inte. Hon kände att hon fått upp ångan och jag tror hon ville visa att hon minsann kunde köra och vågade. Kul - för det gick jättebra och vi berömde henne jättemycket. Allt för att bädda för nästa besök.

Hon har aldrig kört lådbil tidigare - då är det ju inte så lätt. Tilde är lite försiktig av sig och så sätter föräldrarna henne i den mest avancerade bilen och banan det första dem gör... kunde ju bara sluta på ett sätt. Stackarn. Men som sagt, vi tog oss upp ur gropen och Tilde tyckte det var kul till slut och avslutade med fordonet nedan som hon gjorde riktigt bra. Bortsett från krocken nedan.... Blicken framåt!!!


Foto: Tilde

Vi avslutade dagen med ett restaurangbesök i Sumpan. Somliga behöver öva mer på bordsskicket... Men kanske inte så lätt när man bara är två år?

En väldigt lyckad bröllopsdag, trots att planerna ändrades helt på grund av Sagas feber på natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar