fredag 27 november 2009

Nalle Puh är hjälte

Idag är alla fyra feberfria - tjohooo! Det var roligt! som Tilde brukar säga. Snuva och en väldigt rääälig hosta. Jag ska inte gå in närmare på hostan, vad det är som rör sig upp och ner när man hostar men det låter hemskt när Tilde hostar just nu. Hoppas att det kan bli bättre utan att sätta sig på lungorna. För det är väl det det gjort på de som fått en konstgjord lunga.


Tilde ser så gammal ut på fotot här tycker jag. Kolla på ögonen, som en stor tjej. Fast man får bortse från tummen annars blir hon liten, liten flicka igen.

Vi var uten en liten sväng idag och provad våra vingar. Det gick bra. Jag har ju varit ute tidigare i veckan, med feber till och med. Men det idag kände jag mig riktigt bra. Erik blev trött av vår lilla promenad, tjejerna åkt i vagnen så de blev inte så trötta.


Nappen fungerar alldeles utmärkt. Tack Samuel!

Vi gick förbi Kickes och beställde mat till Sagas namnfest. Det verkar bli jättebra! Har inte beställt från dem tidigare men vi passade på att äta lunch där och prata lite med killen som hade stället och det verkade vara ett bra ställe. Reko kille och god paj som vi åt till lunch. Känns bra att ha det gjort. Lite mer på plats inför nästa helg.



Tilde gör sådan rolig gullig min när hon försöker vara sur eller arg fast hon egentligen inte är det. Det är inte riktigt den jag fångat här fast nästan. Hon kan inte hålla mungiporna nere utan de åker ut i sidorna i ett leende men för att motverka det öppnar hon munnen och formar ett O. Och så vänder bort huvudet så det inte ska synas om hon inte lyckas hålla skrattet borta. Det är så roligt, så gulligt. För när vi upptäcker det börjar vi skratta och då släpper hon ut sitt eget skratt också och det blir roligt.



Äntligen fick vi tag på Nalle Puh - plåster. Det har hon tjatat om nu länge och jag har inte hittat var jag köpte de senast. Vi har Bamse, Djungelboken, Mumin och fiskar från IKEA men hon ska varje kväll ha Nalle Puh för att vi inte har det. Men idag fick vi alltså tag på dessa. Gissa om hon fick ont i fingret direkt när vi kom innanför dörren hemma. Just det.



Ser era barns tandborstar också ut så här efter bara två/tre veckors användning? "Gapa" är ett vanligt förekommande ord vid tandborstning hemma hos oss...



/Titti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar