söndag 8 november 2009

Plåååsteeer

Tilde är för rolig. Hon förhalar sin läggning på kvällarna hela tiden. Hon hittar på att hon är hungrig. Första gångerna när hon sa det så gick vi rakt i fällan. "Men lilla stumpan, är du hungrig. Du kan ju inte gå och lägga dig när du är hungrig. Då får vi gå upp och äta lite fil." Och så gick vi upp och åt, fast hon åt inte alls så mycket. Satt mest och pillade i maten och pratade och blev pigg.

Sen kör hon med att hon har ont och beöver plåster. Den går vi faktiskt inte på på riktigt utan spelar med lite för att hon ska bli nöjd. Om det är någon som har slagit sig under dagen som hon har hört då har hon också ont på samma ställe på kvällen om inte förr. Och måste ha "plåååsteeerrr". Det är Mumin-plåster, Bamse-plåster, Nalle Puh-plåster och Djungelboken-plåster.

Undrar just vad de tänker på förskolan när hon kommer med plåster över hela kroppen stup i kvarten.

Förresten så sov hon med gummiband runt handlederna en natt utan att vi visste om det. När hon vaknade var det röda märken runt hela handlederna. Det tog två och en halv vecka innan det gick bort och dååå undrade säkert dagis vad vi hållt på med, stackarn.

/Titti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar