måndag 9 november 2009

Pappa-promenad

Idag gick jag den veckliga (vad heter det när man gör något varje vecka? Dagliga om det är varje dag. Men varje vecka??) promenaden med några från min bostadsförening. Det är ganska gamla barn som är med om man jämför med Saga därför har papporna hunnit att ta över föräldrarledigheten. Vi är totalt sex ekipage som är med. Idag var jag ensam mamma...

Jag gick promenad med tre pappor med barnvagnar. Kändes lite lustigt i början men det var inget konstigt med det. Vi pratade jobb och barn som vi brukar göra.

Vi gick runt sjöarna som man brukar göra när man är föräldrarledig i Sundbyberg. När vi kom tillbaka igen var det som vanligt prat om fika. "Vi kan vara hos oss", säger en av papporna. "Jag har bakat." :-) Wow - Coolt! Fast jag vet inte om det var skoj eller på riktigt.

Jag kan ju aldrig vara med på fikat på måndagar efter promenaden för jag ska hämta Tilde 15.15. Tråkigt! Nästa gång ska jag nog fråga om det är ok att jag hämtar Tilde och sedan kommer upp på fikat. Vi brukar vara klara med promenaden 14.45 och då är det inte lönt att komma med på fikat. Men om jag hämtar Tilde då direkt så kan hon vara med och fika.

Ja, det gör jag.

/Titti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar