tisdag 3 november 2009

Sortera

Oj, vad vi har jobbat idag. Städat hela källaren. Kastat, sparat, tagit upp, tagit ner och givit till Myrorna. Sååå bra det känns! Jag tog ut allting i källarförrådet och sorterade och sedan in igen - om det skulle in alltså.

Men först började vi med lunch i källaren.



Hilda från Hemfrid skulle ju komma klockan 12 och städa. Hon ringde på dörren redan 11.30 vilket gjorde att vi fick eld i baken och hann inte äta lunch. Mamma kom på den geniala idén att värma några Billys pan pizza och ta med ner. Sagt och gjort. Så fick vi sitta i källaren och äta lunch.



Tänk om någon hade kommit och sett oss där... De hade trott vi var galna. Som tur var gjorde de inte det. Fast det hade varit ganska roligt i och för sig.



Och så kom Tilde hem och hjälpte till. Mormor gick och hämtade och kom hem med fel skor. De fick gå tillbaka igen. Sen blev det rätt och då fick de stanna och Saga fick prova åka pulka för första gången. :-)



Rotfyllningstandläkaren ringde idag och ville jag ska komma imorgon. Hon ska kolla bara några minuter på tanden för att se om det är lönt att göra något och för att kunna planera sitt arbete. Hm, okej, vilken tur att mormor är här som kan ta barnen. 14:45 ska jag vara där imorgon. Spännande! På Brunnsgatan vid Stureplan mitt bland alla fina kvarter... Inte undra på att det är dyrt.


/Titti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar